Papa Johns ‘Shaq-sized’ Q2 tramples spådommer

«Konfrontert med en enestående global utfordring, men styrt av våre verdier og formål, Papa John oppnådde rekordsalg i andre kvartal. «Rob Lynch, Papa Johns president og ADMINISTRERENDE DIREKTØR, sa i en pressemelding fra selskapet. «Dette var mulig på grunn av dedikasjon og hardt arbeid fra våre teammedlemmer og lokale franchisetakere, samt vårt arbeid for å skape en mer mangfoldig, inkluderende og innovativ kultur.

«Vår innovasjonsrørledning fortsetter å skyte på alle sylindere med lanseringen av vår enormt populære Nye Shaq-a-Roni pizza, som har generert over $ 2 millioner i veldedige bidrag som vil gå mot å bygge samfunnene vi betjener.»

Andre viktige Q2 og halvår 2020 Papa Johns høydepunkter inkludert:

Salget i andre kvartal økte med 15% til 460,6 millioner dollar.
Internasjonalt comp salg opp 5.3%, eller 13.3% unntatt pandemi-relaterte midlertidige nedleggelser.
15.3% vekst i konsoliderte inntekter, som økte $ 61 millioner Over Q2 2019.
$4.3 millioner økning I Nord-Amerika franchising, hovedsakelig på grunn av høyere sammenlignbare salg av 29.7%.
65-cent utvannet EPS for seks måneder som endte juni 28, sammenlignet med 3 cent fjorårets periode.
9,1% økning i konsoliderte inntekter for første halvår 2020.
Lynch sa Papa Johns fremdriftsmoment tillot det å bringe mer enn 20.000 ansatte i andre kvartal, og det vil legge til 10.000 i tredje kvartal.

Til slutt sa selskapet at fra og med første kvartal i år, den økonomiske bistanden det ga franchisetakere (begynner Q3 2018 etter at salget avtar etter problemer med merkets grunnlegger), fortsetter Gjennom Q3. Selskapet vil gi ca $ 12 til $15 millioner av midlertidig franchise støtte, hvorav flertallet forventes å være markedsføring fond investeringer. Den midlertidige franchise-støtten vil konkludere i tredje kvartal 2020, sa selskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *