Med patent i hånden, Mici ‘presser’ frem med nasjonal franchising

Få vil hevde de mange gastronomiske herligheter av en ekte old-school italiensk familie pizza oppskrift. Men for pizza restauratører, har det alltid vært vanskelig å feasibly reprodusere disse lekre, generasjoner gamle håndtverker paier for pizzeria kunder: deres skapelse bare innebærer en kvantitet og kvalitet på kjøkken tid som ikke bare er upraktisk, men nesten umulig å tilpasse seg kravene til dagens 180-sekunders-kake pizza kunde.

Men den utfordringen stopper Ikke Miceli-familien fra å prøve uansett, med Sitt Mici Håndlagde italienske merke som har blitt så elsket I Og rundt Denver, Colorado. Den 16 år gamle merkevaren annonserte denne måneden at den vil begynne franchising denne fredag 10.juli.

En stor grunn til at det skjer nå er at selskapet nylig ble offisielt tildelt et patent For et verktøy Micelis tror vil tillate merkevaren å lage sine håndverkere i skala. Mici-Z Pizza Press er resultatet av et tiår med utviklingsarbeid Av merkets grunnlegger Og President Jeff Miceli.

Å kunne produsere og gjøre pressen tilgjengelig i stor skala er viktig fordi — som omtrent enhver pizzaiolo vil sterkt avow-pizza handler om deigen. Men å få den basen riktig er vanskelig og en gang mestret, kan bare fortsette å bli gjenskapt gjennom overholdelse av ofte sinnsykt krevende standarder.

Micelis — sammen med partner Og ADMINISTRERENDE DIREKTØR Elliot Schiffer-sier Pizza Press tillater franchisetakere å gjøre nettopp det, med minimal trening og garanterte kvalitetsresultater, uansett om en ansatt lager den kaken i Mile High City eller dypet Av Death Valley.

Faktisk Sa Schiffer at merkevaren for tiden bruker pressen med stor suksess på sine seks Colorado-butikker. Han sa at Ved å bruke det verktøyet, sammen med nye transportbånd murstein-lined ovner, Mici Håndlagde har utviklet en prosess som fungerer uavhengig av ferdighetsnivået til restauranten ansatt skape kaken.

«Vi produserer for tiden vår pizzapresse ved HJELP AV EN 3D-skriver,» Sa Schiffer i Et intervju Med Pizza Marketplace. «Vi planlegger å få dem produsert i stor skala for å redusere kostnadene, men de hjelper oss for tiden med å lage høy kvalitet, konsekvent pizza på hver restaurant, hvert skift. Det har hjulpet oss enormt.

«Vi kan nå trene et nytt teammedlem til å lage en perfekt håndkastet skorpe på en dag i stedet for seks måneder. Dette betyr at våre kunder ikke lenger opplever inkonsekvens i kvaliteten på deres pizza skorpe. Og våre teammedlemmer bruker sin tid på å trene på lederskap, i stedet for evnen til å lage skorpe.»

Lanserer en nasjonal franchise midt i pandemi, lavkonjunktur
Gitt, selv med gode verktøy, kan noen lese denne historien og lure på sunnheten Til Micis lederskap i å lansere en nasjonal franchiseinnsats midt i både en pandemi og lavkonjunktur. Men, Schiffer og Miceli familien tror tiden har aldri vært mer riktig.

På grunn Av en kombinasjon av framsyn og hell, Har Mici klart seg godt de siste månedene siden merket allerede hadde oppdatert og forbedret sin digitale virksomhet før pandemien. Som et resultat var den lille kjeden godt posisjonert for å gå helt online og berøringsfri for henting og levering når situasjonen krevde.

Faktisk, pizza kits, samt øl og vin leveringstjeneste Mici lansert i løpet av de første dagene av pandemien viste seg så populær, begge tilbudene er nå faste deler av menyen. På samme måte, Med de nye ovner som installeres og pizzapressen patentert, Sa Schiffer at merkevaren nå har alt de anser som viktig for å virkelig levere på det merkeløftet om ekte, Gammel italiensk pizza fra Micellis familieoppskrifter.

«Miceli-familien har bygget Mici-merket de siste 16 årene, og jeg har grooming det for fremtidig vekst siden 2017,» sa Schiffer, som kom til merkevaren etter å ha tjent Som Smashburger senior vice president For Ikke-Tradisjonell Utvikling. «Til tross for stor interesse har vi holdt oss på franchising for å få våre systemer og produkter på plass. Vi kan ikke vente med å åpne opp merkevaren til vekst gjennom franchising.»

Schiffer sa at merkevaren vil fortsette å vokse I Colorado, men også er rettet mot stater som Nevada, Utah, Arizona, New Mexico, Texas, Kansas, Idaho og Missouri, men selvfølgelig vil de ikke lukke døren på noen stor mulighet.

Med et lederteam som inkluderer De tre grunnleggerne Miceli søsken Av Jeff, Kim Og Michael Miceli, Samt Schiffer og restaurant veteran (Outback for 27 år) Joe Melton Som senior vice president of operations, Mici er klar til å utvinne at velkjente franchising » gull.»

‘Aggressiv’ vekst planlagt
For Schiffer er «picture-perfect franchisetaker en nåværende multi-unit operatør av et annet restaurant franchise-merke, som ønsker å diversifisere Med Mici eller en erfaren restaurantoperatør som ønsker å endre karrierebanen og eie en franchise.»

Men når det er sagt, innrømmer han at som familieeid og elsket merkevare, er det noen trepidations som de starter prosessen med å finne andre butikkeiere.

«Vår største frykt er utvanning av omdømme for kvalitet og gjestfrihet som har gjort oss vellykket her I Colorado,» forklarte han, men raskt lagt til at, » våre største forventninger (er at) vi tror at den rette franchisetaker kan møte eller overgå vår egen suksess her i Colorado gjennom sitt eget engasjement i sitt samfunn, fokus på driften av sine restauranter, kompetanse på å velge lokal eiendom, og fasthet markedsføring sine restauranter.»

Så Mens Mici-ledere ser etter lovende franchisetakere, gjør de også noen løfter til de som er villige og i stand. Tross alt, I løpet Av De siste to årene, Har Mici utvidet med 50%, åpnet to Denver-metro-steder og bevist at merkevaren har en full tank for franchising-turen. På samme måte karakteriserer lederskap sin forventede vekst de neste fem årene som «aggressiv», med øynene satt på 25 steder i Colorado, alene.

«Så mange pizza merker faller enten inn i enten «leveringskjede» kategorien-billig / lavere kvalitet, god teknologi og bekvemmelighet-eller «mamma og pop» kategorien, (med) høyere kvalitet, dårlig teknologi og bekvemmelighet,» sa han. «Mici kombinerer det beste av disse verdenene med det høyeste kvalitetsproduktet … flotte digitale plattformer og leveringsalternativer.»

Faktisk Heter Colorado ‘s 5280 magazine bare merket» Best Pizza in Denver. Schiffer Sa Mici skiller seg også fra andre på den nasjonale scenen ved å ha et komplett utvalg av familie-oppskrift pasta, salater og catering, som alle hjelper det skiller seg ut fra tradisjonelle pizza-bare merker.

«Vi har funnet ut at Historien Om Mici og kvaliteten på maten oversetter uansett hvor restauranten ligger eller om operatøren er relatert Til Miceli-familien,» Sa Schiffer. «Da vi åpnet en restaurant I Lafayette, Colorado i 2018, var det 21 miles unna nærmeste Mici.

«Vi hadde ingen merkevarebevissthet der. Vi har bygget en vellykket restaurant der fordi vi har holdt løftet om god mat, gjestfrihet og bekvemmelighet.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *