Hvordan øke din inntekt i pensjon

Den gjennomsnittlige ukentlige pensjonisten har ikke flyttet mye i det siste tiåret. Hvis du sliter med lav inntekt, er det noen enkle måter å øke bankens balanse på.
Pensjonsinntektene har stoppet opp
Pensjonister har sett sin inntekt flatline de siste årene, etter mange år med rask vekst, offisielle data har funnet.

Arbeids-Og Pensjonsavdelingen sa at gjennomsnittlig ukentlig pensjonistinntekt sto på £319 i 2009/10, et betydelig hopp fra den £168 ukentlig inntekt som vanligvis ble sett i 1995.

Likevel et tiår på, har inntektene som nytes av pensjonister i dag ikke flyttet mye, og slår £331 i 2019/20.

Dette har trolig spilt en rolle i det faktum at pensjonistinntektene i STORBRITANNIA nå er i gjennomsnitt under gjennomsnittet for andre OECD-nasjoner. Vanligvis pensjonister i OECD-land har en pensjonsinntekt på rundt 88% av gjennomsnittlig inntekt av den totale befolkningen, men I STORBRITANNIA faller dette til 81%.

I TILLEGG er pensjonistens relative fattigdomsrate i STORBRITANNIA over OECD-gjennomsnittet.

Klart da, å være pensjonist betyr ikke at du nyte et liv i luksus. Heldigvis om det er skritt du kan ta for å sikre at du nyte en sunnere inntekt når du gir opp arbeidet.

Få det du skylder
Det finnes en rekke kreditter og velferdsgoder tilgjengelig for pensjonister, så sørg for at du får hver siste krone du har rett til.

Pensjonskreditt kan for eksempel fylle opp lave inntekter til £177.10 for enkeltpersoner og £270.30 for par.

Det er Også Vinterbrenselbetalingen som gir hjelp til de som er født før 26. September 1955 av mellom £100 og £300 i året.

Sjekk ut vår omfattende roundup i: gleden av å bli eldre: perks, rabatter og fordeler du kan kreve.

Topp Opp Din Statlige Pensjon
De som hevder den nye Statspensjonen, kan være i stand til å øke sine ukentlige utbetalinger gjennom Et statlig initiativ.

Statens Pensjonsoppfyllingsordning lar deg ‘kjøpe’ et løft til pensjonsinntektene dine.

Det eneste problemet er at du må ha et engangsbeløp for å kjøpe boost til din inntekt. Beløpet du betaler avhenger av hvor mye ekstra inntekt du vil ha og hvor gammel du er når du gjør bidraget.

Reduser ditt hjem
Hvis du eier ditt hjem et annet alternativ å vurdere er nedbemanning.

Dette innebærer at du kjøper en billigere mindre eiendom å bo i som lar deg frigjøre noe av egenkapitalen du har bygget opp.

Et mindre hjem vil være lettere å vedlikeholde og er billigere å kjøre. I tillegg kan ekstra penger hjelpe med andre gjeld eller tillate deg å leve boliglånsfri.

Ta i en leieboer
Hvis du stikker med familiens hjem sent i livet, er sjansene du har tomme soverom.

Under Regjeringens Rent A Room-ordning kan du tjene opp til £7500 i året skattefritt fra å leie ut et møblert rom i hjemmet ditt.

Du kan finne det en invasjon av personvernet ditt, eller du kan ønske selskapet velkommen – uansett vil det definitivt gi en vanlig inntektskilde.

Lei ut stasjonen din
Et annet alternativ kan være å leie ut ditt hjem parkeringsplass.

Flere og flere mennesker er på jakt etter et sted å parkere i nærheten av arbeidsplassen eller musikk eller sportsarenaer.

Avhengig av hvor du bor, kan du gjøre £100 til £200 i måneden fra å leie ut oppkjørselen din via nettsteder som YourParkingSpace.co.uk eller JustPark.com.

Det er mange andre måter du kan tjene penger hjemmefra les mer i vår enkle måter å tjene penger guide.

Egenkapitalfrigivelse
Det siste tipset for å øke inntektene dine er en kontroversiell en-egenkapitalutgivelse.

På 1990-tallet hadde egenkapitalutgivelsesordninger et forferdelig rykte, med mange sårbare pensjonister som ble dratt av noen skruppelløse antrekk. Heldigvis er industrien mye bedre nå.

Hvis du har lyst til å bruke egenkapitalen du har bygget opp i eiendommen din, men ikke kan møte nedbemanning for å dra nytte av det, kan egenkapitalfrigivelse være det rette alternativet for deg.

Det finnes ulike ordninger for å gå for – du kan få et engangsbeløp, eller en vanlig månedlig inntekt, eller muligheten til å få tilgang til egenkapitalen når og når du vil.

Men husk at disse ordningene kan være ganske komplekse og vil spise inn i arven du kan forlate til barna dine, så vær sikker på å snakke med en finansiell rådgiver om konsekvensene av å registrere deg.

Det er rikelig med informasjon om ulike typer egenkapital utgivelsen boliglån På Egenkapital Utgivelsen Council nettsted, som er den viktigste handel kroppen for sektoren.

 

Hvor finner du hjelp hvis du sliter
Hvis du sliter med lav inntekt, føler du deg ikke for stolt eller flau for å be om hjelp.

Det finnes en rekke organer som er glade for å snakke gjennom din situasjon og gi deg litt veiledning.

Et godt første skritt ville være å komme i kontakt Med Borgernes Råd.

Age UK har også en hel del av sin nettside dedikert til å gi veiledning og tips om alle saker økonomisk, som er vel verdt å lese.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *