Hvor mye Statens Pensjon betaler i 2022

De PÅ DEN BRITISKE Statspensjonen er satt for en moderat lønnsøkning i April 2022. Les videre for å se hvor mye De Nye Og Grunnleggende Statlige Pensjonene vil betale i 2022.
Beløpet DEN BRITISKE Statens Pensjon betaler vil stige 3.1% i April 2022.

Det betyr at hardt pressede pensjonister vil nyte En 2022/2023 Statlig Pensjonslønnsøkning på opptil £289.

Men nøyaktig hvor mye pensjon du får vil variere basert på en rekke faktorer.

Resten av denne artikkelen ser nærmere på hvor mye du kan forvente å motta og hvordan Statens Pensjonsøkninger beregnes.

Men først, hvis du er pensjonert og sliter med å få endene til å møtes, sørg for at du mottar alle disse viktige kreditter og fordeler som du har rett til.

Hvis du fortsatt trenger hjelp med å få inn ekstra penger etter at du er ferdig med å jobbe, ta en titt på denne veiledningen for å øke inntektene i pensjon.

Triple lock pauset: hvordan 2022 State Pension hike beregnes
I et normalår beregnes hastigheten Som Statens Pensjon øker det følgende året vanligvis av det som kalles trippellåssystemet.

Kort sagt betyr dette å se på de tre tallene for årslønnsveksten til juli, inflasjonen som bestemt av Konsumprisindeksen i September og 2.5%.

Den som er høyest er den som vil bestemme neste års Statlige Pensjonsøkning.

2021 var alt annet enn normalt.

Med lønn som tok en slik hammering i fjor, hadde lønnsveksten for juli 2021 økt langt høyere enn det ville under normale forhold, da noe normalitet kom tilbake til markedet.

Selv om dette ville ha betydd en veldig velkommen støt til pensjonisters månedlige budsjetter, anså Regjeringen det uoverkommelig i det nåværende Covid-herjede klimaet.

Som et resultat har den midlertidig stoppet trippellåsen og fjernet lønnselementet ut av 2022-statens Pensjonslønnsberegninger.

Det er verdt å merke Seg At Regjeringen ikke tilbød noen garantier for at trippellåsen ville være tilbake i 2023-vi overvåker situasjonen og vil gi deg beskjed så snart noen informasjon blir tilgjengelig.

Så hvordan påvirker Dette Statens Pensjonslønnsøkning for regnskapsåret 2022/23?

Når lønnene er fjernet, var inflasjonen den høyeste tallet på 3.1%, så dette er økningen som vil bli brukt i April 2022.

Mens pensjonister uten tvil vil bli skuffet over å gå glipp av en støtfanger lønnsøkning, er det verdt å merke seg at den nye økningen er minst høyere enn fjorårets 2.5% økning.

Vi ser på hvor mye dette virker i pund og pence, men først bør vi påpeke at ikke alle pensjonister får samme beløp.

Hvilken Statlig Pensjon er du kvalifisert for?
Som et resultat av vårt innviklede og, noen vil si, urettferdig velferdssystem, er det to Forskjellige Statlige Pensjoner.

Det er den gamle Grunnpensjonen Og Den Nye Statspensjonen, som betaler to vesentlig forskjellige beløp.

Den gamle pensjonen gis til alle som pensjonerte seg før April 2016 og er verdt spesielt mindre enn de som går på pensjon på den nye Statspensjonen.

Hvor mye Den Nye Statens Pensjon betaler nå
Frem til April 2022 vil de som mottar den fulle Nye Statspensjonen motta ukentlige utbetalinger av £179.60, som tjener som en årlig inntekt på rundt £9.339.

Husk at dette er per person: hvis du er gift, og både du og din partner kvalifiserer, får du dobbelt så mye.

Hvor mye den gamle Grunnpensjonen betaler nå
Dersom du har nådd statens pensjonsalder før 6. April 2016, betaler Grunnpensjonen i Staten £137.60 per uke, eller omtrent £7 155 per år.

Kvalifiserte ektepar vil få dobbelt så mye.

Hvor Mye Den Nye Statens Pensjon vil betale i 2022/23
Som nevnt tidligere, Vil Den Nye Staten Pensjon lønn stige 3,1% i April 2022.

Dette vil se utbetalingene stige fra den nåværende £179.60 per uke til £185.17, noe som betyr at årlige inntekter vil stige fra £9.339 per år til rundt £9.629.

Hvor mye Den gamle Grunnpensjonen vil betale i 2022/23
Fra April 2022 vil den ukentlige pensjonen stige med £4.26 per uke, og det vil si til £141.86.

Dette betyr at du vil se den årlige lønnsøkningen din fra £7,157 til rundt £7,376.

Tidligere Statlige Pensjonsendringer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *