Er Pizza Hut Tyler, Texas dagligvarekiosker 1st del av 500-butikkovergangen I USA?

Restauranter i nærheten av the three-state Brookshire Grocery Co. samlet I Tyler, Texas i forrige uke for å kutte båndet på pizza merkets første matbutikk kiosker, som nå er åpne I Brookshire East Fifth Street store Og Super 1 Foods Troup Highway store, både I Tyler, merkene bekreftet. Flyttingen kommer måneder etter At Pizza Hut sa At det ville stenge 500 amerikanske butikker for å forvandle merkevaren til et mer leverings / carryout-konsept for å matche dagens marked.

Flyttingen kommer også like dagligvare super-giganten, Kroger kunngjorde denne uken at det åpner restaurant ghost kjøkken i Flere Midtvesten markeder for å levere en rekke restaurant meny mat til kunder i Carmel Og Indianapolis, Indiana, samt at restauranten mekka Av Columbus, Ohio. Pizza Hut Tyler, Texas kiosker er faktisk små merkevarebutikker, i stedet for frittstående digitale kiosker, og blir sett på som en måte å utvide merkevarens rekkevidde i dagens svært praktiske økonomi. Klart om linjene er uskarphet mellom den tradisjonelle dagligvarebutikk som selger mat å lage mat hjemme og tradisjonell restaurant som selger mat å spise i spisesalen.

«Vi vet At Våre Pizza Hut-kunder krever våre signaturmenyelementer mens de er på farten,» Sa Pizza Hut Express Senior Director Chequan Lewis i en pressemelding om åpningene. «Åpning Pizza Hut første matbutikk kiosk På Brookshire og Super 1 Mat gir oss en annen avenue å møte våre kunder uansett hvor de er og gi dem deres favoritt pizza og snack elementer gjennom praktiske i butikken alternativer.»

Pizza Hut kiosk menyen inkluderer personlige pizza, pasta, varme vinger, chocolate chip cookies, og parmesan og pretzel biter, tilgjengelig fra 11 am til 7 pm daglig. Planer for vekst av kiosker i dagligvarebutikker ble ikke utgitt, om privateide Brookshire Og Super 1 Mat har butikker I Arkansas og Louisiana, også.

«Vi er glade for å være den første detaljhandelen som tilbyr våre kunder bekvemmeligheten av ferske, varme Pizza Hut-menyelementer,» Sa Brookshire Styreformann Og ADMINISTRERENDE DIREKTØR Brad Brookshire i informasjon sendt Til Pizza Marketplace. «Vårt firma er veldig stolt av Å samarbeide Med Pizza Hut og utvide våre tjenester til støtte for vårt oppdrag å skape og levere eksepsjonelle opplevelser og verdier til våre kunder.»

Tidligere i år annonserte Pizza Hut parent, Yum Brands, under En q2 finansiell rapport konferansesamtale, det beveget seg mot midlertidig å lukke nesten 500 AV sine 7,500 amerikanske butikker som en del av sin innsats for å sikte merkevarens virksomhet mer mot carryout og leveringsvirksomhet, over dine-in. Yum Brands CEO Greg Creed på den tiden sa: «Vi forstår tydeligere enn noen gang at samme salgsvekst i USA vil fortsette å være hakkete uten å transformere eiendelbasen .»

Creed forklarte at merkevaren raskt ville flytte For å konvertere Pizza Hut USA til en levering/carryout-modell ved å jobbe med vellykkede franchisetakere for å lukke underpresterende dine-in-enheter og erstatte dem med «levering eller rask uformell levering eiendeler.»

Yum Brands President Og COO David Gibbs sa da at endringene ville skje i løpet av de neste to årene, men det er fortsatt uklart om dette er definitivt en del av den transformasjonen. I skrivende stund har merket ikke svart på oppfølgingsspørsmål fra Pizza Marketplace.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *